perjantai 5. elokuuta 2016

J5 viimeinen kokonainen leiripäivä

Hei :-)

Päivä lähti käyntiin Siru-isosen jumppatuokiolla jossa tanssittiin. Sen jälkeen riparilaiset kiersivät seurakunta rasteja. Rasteja olivat; isoskoulutus & kerhonohjaaus, festarirasti, adjektiivi tarina ja paljon muuta.

Aamun musahetkessä päätimme myös konffislaulumme!

Musahetken jälkeen vietimme helmihetkeä, ja helmenä oli pyhän huolettomuuden helmi.

Helmihetken jälkeen riparilaisille järjestettiin leiriolympialaiset. Niissä leiriläiset kilpailivat raamisryhmissään, kiertäen erilaisia rasteja. 

Tässä rastilla oli tarkoitus juosta kentän toiselta puolelta toiselle puolelle yksitellen, ja samalla ruksaten taulukosta seuraava numero yli.

Täällä taas etsittiin hiekasta pieniä leluja ja sen jälkeen tunnistettiin ne.

Riparilaiset heittivät tulitikkua mahdollisimman pitkälle.

 Yllä olevissa kuvissa rastin ideana oli täyttää pieni limpparipullo mahdollisimman nopeasti täyteen, Apuna sai käyttää vain asioita mitä itsellä on, ja pulloa ei saanut viedä mukanaan rantaan mistä vesi haettiin. Monet käyttivät apuna sukkia, käsiään ja myös hupparikin saattoi tipahtaa järveen, ja se sitten yritettiin rutistaa kuivaksi pullon suun yllä.Toimivin idea oli selvästi veden kanto kengässä!


Olympialaisten jälkeen pidettiin vielä raamis ja jumalanpalvelus. Näiden jälkeen oli luvassa vielä iltaohjelma partio teemalla ja raamatturalli. 
Raamatturallissa raamisryhmien piti etsiä raamatusta tietyt kohdat, ja noudattaa mitä niissä käsketään. esim; kirjoita sana tuuli käteesi.


Iltaohjelmassa näyteltiin sketsejä mm. tuhkimo, joka sai yleisön nauramaan!Iltaohjelman leikkinä oli still-kuva leikki. Ideana oli muodostaa yksi iso still-kuva, josta otettiin sitten kuva.

Illan päätteeksi siirryimme nuotiolle tekemään iltapalaa. Paistoimme lettuja, makkaraa ja lisäksi oli tarjolla vielä leipää ja mehua. Iltapalan jälkeen oli vielä iltahartaus, josta siirryttiin suoraan unten maille, isosten & ohjaajien iltalaulun saattelemana.
(Pappi löysi runsaasti kanttarellejä!)

Huomenna koittaa viimeinen leiripäivä, siihen saakka hyvää yötä! 

Mediaiso Neea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti