sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Vaara-Karjalan ennakkoleiri 5-7.5.2017


Tänä viikonloppuna Vaara-Karjalan rippileiri starttasi ennakkoleirin merkeissä. Saavuimme Vaivioon perjantai-iltana odottavaisin mielin. Majoituttuamme ilta jatkui erilaisten tutustumisleikkien ja musisoinnin merkeissä. Ensimmäisessä iltahartaudessa tutustuimme rukoushelmiin ja sisaruspiiriin.

Lauantai alkoi aamulaudeksella, jonka jälkeen riparilaiset jakautuivat omiin työskentelyryhmiinsä. Työskentelyissä keskusteltiin kasteesta, Lutherista ja Jumalan rakkaudesta. Työskentelyn ohessa kävimme haukkaamassa happea ulkona isosten johdolla. Iltapäivällä siestan jälkeen etsimme rukoushelmet Vaivion maastosta, sekä askartelimme rukoushelminauhat. Illan hämärtyessä suunnittelimme yhdessä iltamessun, jossa jokaisella oli oma tehtävä.

Ennakkoleirin viimeinen päivä valkeni aurinkoisena ja pakkaamisen merkeissä. Riparilaiset kirjoittivat vielä viimeiset mietteensä oppimispäiväkirjoihinsa. Lounaan jälkeen riparilaisten vanhempia saapui yhteiseen tilaisuuteen keskustelemaan kesän rippileiristä.





Kaiken kaikkiaan ennakkoleiri oli onnistunut ja innostava kokemus niin henkilökunnalle kuin rippikoululaisille. Kaikki odotamme innolla jo tulevaa kesän leiriä ja konfirmaatiota. Hyvää kesän odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti