torstai 7. heinäkuuta 2016

Leirikirkko onnistui!Tänään heräsimme hiukan unisissa tunnelmissa, sillä viime yönä ukkosen jyske piti osaa porukasta hereillä. Aamupalan jälkeen oli Laudes hyvin tuttuun tapaan, aiheena tänään lähimmäisen rakkauden helmi. Laudeksen jälkeen oli ensimmäinen oppis eli opetustuokio. Lounaan jälkeen oli hetki vapaata ennen leirikirkkoa.


Leirikirkon suunnittelussa oli mukana Lauri ja Henriikan ryhmät. Aiheesta kaste saatiin erittäin mielenkiintoinen. Leirikirkoissa yksi kivoimmista asioista on rippikoululaisten lukemat tekstit. Yleensä kirkossa sen lukee joku aikuinen ja nyt täällä leirillä nämä riparilaiset pääsevät ääneen. Leirikirkossa innostaa myös laulaa enemmän, kun nuoret saavat valita tuttuja kappaleita ja itselle mieluisia. Leirikirkossa saimme jokainen sytyttää omat tuohukset. Lopputulos oli lämmin ja kaunis. Kirkossa oli ehtoollisen vietto, mikä mielestäni oli hyvä idea. Nautin leirikirkosta kaikin siemauksin.

Leirikirkon jälkeen piti isonen, tänään vuorossaan Mira, päivän kisan. Kisan jälkeen jäi hyvin vapaa-aikaa ja kukin näytti etsineen itselleen kaverin. Jotkut menivät uimaan, osa pelasi biljardia ja lautapelejä, osalle riitti jutustelu. Päiväkahvin jälkeisessä musavartissa saimme yhdessä harjoitella konfirmaatiolaulua ja lisäksi joitain rippikoululaisten toiveita.

Musavartin jälkeen siirryimme suoraan oppikseen. Oppiksen jälkeen oli aika täyttää vatsat. Isosset pitivät seuraavaksi raamiksensa. Raamisten jälkeen oli iltaohjelmien vuoro. Iltaohjelmasta siirryttiin iltapalalle, kirjoittaa oppareita, iltahartauteen ja nukkumaan.
 
 

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti