keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Yhdessä tekemisen meininkiä


Tänään heräsimme Everyday Sunday:n tahtiin. Aamun Laudeksen jälkeen oppiksella katsottiin elokuvaa Jeesuksesta. Siinä menikin ihan ruokailuun asti, sen jälkeen oli hiukan vapaata ja pari henkilöä kävi uimassa.

Sillä aikaa kaksi isosryhmää oli jälleen suunnittelemassa leirikirkkoa. Tänään aiheena oli Joulu. Leirikirkon jälkeen oli päivänkisan vuoro. Tänään oli Laurin vuoro ja hän valitsi huutojuoksun. Päivän kisan jälkeen oli ruhtinaalliset 45 minuuttia vapaata. Tämän ajan käytimme pelaillen kaikenlaista yhdessä. Osa heitti frisbeegolfia, toiset mölkkyä, yksi ryhmä pelasi Doblea, joka on korttipeli ja muutamat biljardia.

Pelien päätteeksi oli päiväkahvit ja sen jälkeen pidimme VK1:n ja VK2:n yhteisen musavartin. Musisointi on hauskaa, etenkin yhdessä toisen kanssa. Lauluakin lähti tulemaan jo paremmin isolla porukalla. Lisäksi oli ihanan kuuloista, kun osa soitti kitaraa, bassoa ja rytmisoittimia. Musavartissa lauloimme läpi mahdollisia konfirmaatiolaulu ehdotuksia. Äänestys tapahtuu myöhemmin, jokaisen mietittyä rauhassa omia ajatuksiaan.


 


Suoraan musavartin perään oli toisen oppiksen vuoro. Kaiken ajattelemisen jälkeen maistuikin ruoka. Ruoan perästä oli isosten pitämät raamikset eli pienissä ryhmissä syvennytään johonkin tiettyyn Raamatun kohtaan, jonka perusteella tehtiin tehtäviä. Raamisten jälkeen kokoonnuttiin äänestämään konfirmaatiolaulu ja valitsemamme biisi sai ison enemmistön puolelleen. Äänestyksestä siirryttiin suoraan isosten järjestämään iltaohjelmaan. Iltaohjelman jälkeen mentiin iltapalalle, kirjoiteltiin oppareita, hiljennyttiin iltahartauteen ja nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti