tiistai 5. heinäkuuta 2016

Päivänkisalle tuli tiukka lopputulos


Heräsimme kahdeksalta, kuten tapana on. Unisen aamupalan jälkeen oli päivän ensimmäinen oppis eli opetustuokio. Oppiksen jälkeen menimme tähtikappelille Laudekseen eli aamuiselle rukoushetkelle.

Laudeksen jälkeen kirjoiteltiin oppareita. Kaksi isosryhmää valmisteli ja toteutti muille leirikirkon, päivän aiheena Luomakunta.
Kirkon jälkeen isonen, joka tänään oli Noona, piti päivänkisan. Kisoissa ideana on omassa isosryhmässään kilpailla muita isosryhmiä vastaan. Päivän kisana tänään oli viesti. Riparilaiset olivat reippaasti mukana, minkä ansiosta kisa oli niin tiukka, että ensimmäinen sija piti jakaa kahden ryhmän kesken.


Kisan jälkeen oli hiukan vapaa-aikaa ennen päiväkahveja. Kahvin jälkeen kokoonnuimme musavarttiin ja päivän toiseen oppikseen. Puhuimme päivän teemasta sekä askartelimme omat maailmat.
Päivällisen jälkeen saimme vieraan, Iivi Grön. Hän kertoi kokemuksistaan lähetystyöstä ja kentillä toimimisesta. Sitä seurasi iltaohjelma, iltapala ja iltahartaus, minkä jälkeen kävimme nukkumaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti