torstai 9. kesäkuuta 2016

J6: Asian ytimessä

 Hejsan!                                                                                                                       9.6.2016 
  
Meillä oli tänään tosi kivaa, vaikka ulkona olikin harmaata ja vettä satoi pitkin päivää. Torstain huippuhetkiksi nousi kaksi juttua: Jeesus-lautapelien suunnitteleminen ja toteutus sekä yhteinen jumis.
  Mietittiin: mitä me tiedetään Jeesuksen elämästä? Jokainen ryhmä teki mietintöjen pohjalta aiheesta lautapelin. Hetkessä syntyi kolme uutta nuorten kehittelemää peliä. Haluaisitko kokeilla tietämystäsi?
  Leiriolympialaisissa päästiin toiseen kisapäivään. Tänään kamppailua käytiin kanttorin virsivisan merkeissä. Voiton makuun päässyt joukkue "Tarmo" loisti jälleen napaten virsivisasta täydet kolme pistettä.
  Pidimme Joensuun kauniissa pääkirkossa leirimme ensimmäisen jumiksen. Jokaisella leiriläisellä oli oma tärkeä roolinsa kokonaisuuden saavuttamiseksi. Yhdessä tehty juttu on aina kivempi juttu.

Evankeliumi Luukkaan mukaan 15: 31-32
Isä vastasi hänelle: "Poikani, sinä olet aina minun luonani, ja kaikki, mikä on minun, on sinun. Mutta olihan nyt täysi syy iloita ja riemuita. Sinun veljesi oli kuollut mutta heräsi eloon, hän oli kadoksissa mutta on nyt löytynyt."


Kuinka leiriläiset ovat opetelleet ulkoläksynsä?
Se selviää huomenna...


-isonen Nea-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti