torstai 16. kesäkuuta 2016

J6: No mutta mitäs tänään?

Hey!                                                                                                                            16.6.2016

Tänään monenlaiset aktiviteetit tarjosivat meille vilinää ja vilskettä. Isoset ja ohjaajat vetivät toimintarastit liittyen kirkon toimintaan. Kisailimme yhden olympialaislajin. Osallistuimme iltaohjelmaan. Järjestimme yhdessä jumiksen. Kävimme läpi päivän palat.


   Leiriläiset saivat tänään aimoannoksen informaatiota kirkon toiminnasta. Esittelyssä oli mm.  nuorten tapahtumat, leirit ja syksyllä starttaava isoskoulutus.
  Tämän päivän olympialaislaji oli makeaakin makeampi, kun isoset sekä ohjaajat olivat tuoneet kaikki mukanaan omat suosikkiherkkunsa ja rippikoululaiset saivat arvailla, mikä herkku kuuluu kenenkin tyypin suosikkeihin. Hurskaat pärjäsivät kisassa parhaiten ja jaetulle kakkossijalle sijoittuivat Tarmot ja Arrowninjajumalakeksit.
  Iltaohjelma hauskuutti meitä sketseineen ja oveluutta vaativine peleineen.
  Jumis valmistui isosten johdolla sujuvasti. Kaikki hoitivat osuutensa hienosti ja se loi upean lämminhenkisen tunnelman Joensuun pääkirkkoon.
  Päivänpalat käytiin läpi piirtämällä kirkko ja kirjoittamalla siihen asioita, joita tänään opittiin. Loppuleikissä kiteytyi mielestäni kolme päivän avainasiaa: hauskuus, yhdessä tekeminen ja rento tunnelma.Onko olympialaisten voittaja jo selvillä, vai voiko toinen tiimi vielä kiilata ohi...
Ja miten sujuu riparilaisilta ja isosilta huominen riparin opetusten kertaustuokio...


-isonen Nea-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti