maanantai 20. kesäkuuta 2016

Eka riparipäivä, Enon ribbikoulu

Ensimmäinen rippikoulupäivä starttasi sateisesta Uimaharjusta Enon kautta linja-automatkalla Vaiviota kohti. Vaivioon saavuttiin 10.30, aluksi käytiin yhteiset säännöt ja turvallisuuteen liittyvät asiat läpi. 


Urbaanit legendat Vaivion hyvistä sapuskoista pitivät jälleen kerran paikkansa. Lounaaksi saimme mainion makuista lohikeittoa, ja iltaruokana meitä herkuteltiin jauhelihakastikkeella. Ruokakriitikkona sanoisin tasainen 4/5, kastike oli hieman mauton. 


Isosryhmissä tehtiin yhteistyötä erilaisten tehtävien parissa ja aloitettiin Jeesuksen elämä -rastirata jossa kierrettiin eri rasteja ja opittiin Jeesuksen elämästä. Rasteilla vierailivat mm. Jeesus, Pietari, ja ne muut ukkelit ja se täti siitä vanhasta kirjasta..

Leirijumis oli aika huikee kokemus. Niko pappi aka. "nikke ankara" "Niksu" liturgoi ja Tytti "tyty"  kanttoroi. Uljaat rippikoululaisemme lauloivat niin  kovaa ja korkealta, että  (kirkkoherra) Armikin olis ollu ylpee. Aiheena jumiksessa oli rakkauden kakkoiskäsky. Alttaritaulukin oli suorastaan karmaisevan upea! ;) "En oo ikinä tehny mitään näin hienoo" ~Jasmit isonen.


Päivän ehdoton kohokohta oli isosten monta yötä suunnittelema iltaohjelma. Kaikilla oli niin hauskaa että vanhana näkyy rypyt naamassa. Meininki oli todella kannustava, ja kaikki oli mukana täyzillä!"Wuan ol hyvä päivä. 6/6 would do again. " ~Santeri
Jeesus ekan päivän helmimediksessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti