keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

J:3 Hiljentymistä ja oman uskon hoitoa

Tiistain helmihetkessä oli tälläkertaa molemmat rakkauden helmet. Alttari kukoisti punaisuudessaan ja rauhallinen tunnelma vyöryi jokaiseen Vaivion tähtikappelissa olevaan riparilaiseen ja ohjaajaan. Tapana on ollut tuoda oma tyyny hartauteen, joten helmihetkeä kuunnellessa saa hiljentyä ja makoilla pahnojen päällä. hartauden lopuksi oli vielä viidentoista minuutin hiljainen hetki.



Keskiviikkona riparilaiset kiersivät erilaisia pisteitä, joissa kerrottiin oman uskon hoitamisesta, isoskoulutuksesta, kirkon tapahtumista ja retkistä sekä yleisestä pappeudesta. Isoset kertoivat muistoja koulutuksestaan ja pyysivät mukaan myös syksyn retkille, kuten Maata Näkyvissä -festareille. Riparilaiset pitivät tarinasta, johon saivat sanoa yhden adjektiivin kerrallaan, kun isonen täytteli näitä tarinan tyhjiin kohtiin. Näistä tarinoista tuli hauskoja ja niille naureskeltiin vielä ruokailussakin.  


Aika on kulunut yllättävän nopeasti touhuamisen keskellä, mutta vielä riittää virtaa ja tapahtumaa huomennakin. -J3 mediaiso




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti