keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Toinen ja kolmas päivä, Enon ribbelskoulu

DAY 2

Nonnii. Toinen päivähä se pärähtri käyntiin lipunnostolla ja aamupalalla. Vuan oli makkeeta.
Tännää tul Afrikasta meille kyllään ihmisii, tai no isosia ne oikeesti oli. Ne lauleli kaavut päällä Baba Yetua, ja koko jengi oli on fire.

Pelattiin tänään jokavuotista, jo perinteeksi muodostunutta kaaosta. Siinä ettittää lappuja ja tehää tehtävii.
Tänään säätkin vihdoin kääntyivät hyväksi ja päästiin saunaan. Poikien kanssa saunottiin, ja olipahan ikimuistoinen kokemus. ..tai oikeestaan ei kun puheenaiheet liikku pelkästään videopelien ympärillä.
Juu jeesus oli aiheena tännään.
Ruoka oli hyvää. Makaroonilaatikko oli totaalisen mausteetonta (vaikka se joillekki maistuki). 1/5 Onneks saatiin ees iltaruokana hyvvää kanakeittoo (toiset ei tykänny). Maukuja on monia, siis oikeita ja vääriä.
Tännää aiheena oli aina niin ihanan ihku kuolema ja kärsimys. Oliha siellä se yks leiriläinen vissii satuttanu ihteensä. Sattumaako, tuskinpa..
Iltaohjelma itketti enemmän kuin Jeesuksen kuolema. Sketsit ja leikit ol niin laadukkaita, että naurun remakka jäi kaekumaan koko yöks Vaivion huoneisiin.

Iltahartaus ol tänään tosi hiano. Valmistelu onnistu, ja onneks Santeri lisäs mausteita tiimin. Hartaus oli revi risti -hartaus, siis se ihan paras hartaus kaikista. 


DAY 3

Tänää räpättii rajusti, samal ku pelattii lähetysjalkkista fantsusti.
Lähetysjalkapalossa ostellaa kaikkia juttuja ja sit koetetaa semmost isoo palloo potkii ja voittaa toine joukkue, hehe. E2 tais voittaa, tai sit ei, saatto olla Ee ykskii.. (E1 voitti oikeasti, he pelasivat hyvin) Piettää yhessä hauskaa ja autettaa muita, jotka sitä tarvihtee.

Aihheena oli viljely ja varjelu, joka näky jopa kasvisruoan muodossa. Päivällä syötiin lasagnee ja illalla pinaattilettui jotka oli aivan älyttömän hyviä.


-Mediaisoset MC Santsu ja Petra-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti