torstai 29. kesäkuuta 2017

J6 ensimmäinen päivä 27.6

27.6 Tänään starttasi käyntiin j6 päivärippileiri. Tulimme seurakuntatalolle klo. 9.00. Aloitimme päivän hartaudella, jonka jälkeen kävimme yhdessä säännöt ja ohjeet läpi. Kun säännöt olivat selvillä pääsimme pelaamaan yhdessä erilaisia pelejä kuten mm. hedelmäsalaattia. Pelien jälkeen on kuitenkin hyvä vähän rauhoittua laulamaan. 

Kun laulut oli laulettu menimme syömään. Ruokana oli herkullisia lihapullia, perunamuusia ja salaattia. Mahat täynnä on hyvä jatkaa ohjelmaa, jossa vuorossa oli omien rukoushelmien teko tulevia helmihetkiä varten. Kun kaikkien helmet olivat valmiita, isoset pitivät pienimuotoisen "iltaohjelman". Siinä kisattiin ketkä osasivat parhaiten kompakysymykset ja tietysti sketsikin oli.
 
 
 
 Päivän käskyä "älä pidä muita jumalia" harjoiteltiin leikkaamalla lehdistä epäjumalia asioita paperille. Kun käsky oli käyty läpi, alkoi helmihetki. Helmihetken helmi oli "Jumala-helmi". Päivän päätteeksi kävimme kuulumiskierroksen ja lopetimme päivän sisaruspiiriin, sekä herransiunaukseen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti