tiistai 20. kesäkuuta 2017

Vaara-Karjalan rippileirin kolmas päivä ma 19.6.2017

Maanantai

Tänään alkoi uusi ja tärkeä viikko, sillä tämänhän viikon päättää kaikkien odottama konfirmaatiopäivä. Riparilaiset saivat tänä aamuna kasvoihinsa kristilliset symboolit kasvomaalausten muodossa. Myös päivän kisassa piirrettiin erilaisia kuvioita.


Tutustuimme Jeesukseen katsomalla elokuvaa hänen elämästään. Askartelimme myös ristit, jotka olivat tekijänsä näköiset. Nämä luomukset ovat osa konfirmaatio-asua. Päivällä vietimme myös joulukirkkoa. Saimme luotua oikeaa joulun tunnelmaa vihreistä maisemista huolimatta.

Raamisryhmissä valmistelimme nykypäivään tuodun näytelmän Raamatun kertomuksesta Laupias samarialainen, jonka jokainen ryhmä näytteli muille. Kaikki esitykset olivat onnistuneita ja kekseliäitä ja kertomuksen sanoma välittyi hyvin yleisölle.

Illalla oli hieman vapaa-aikaa, ja monet päättivät mennä ulos hyvän sään helliessä. Jalkapallo oli suosittua, mutta lentopallokin sai suosionsa. Päivällä myös löytyi muutama urho uimaan hyiseen Viinijärveen.


Iltahartaudessa rauhoituimme, jossa aiheena oli ylösnousemus. Hiljaisuuden portti ohjasi kappeliin ja hartauden jälkeen sieltä pois. Leiri tuntuu tähän asti onnistuneelta, mutta matka on vielä pitkä konfirmaatiopäivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti