keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Vaara-Karjalan rippileirin neljäs päivä ti 20.6.2017

Tiistai

Tänään jumalanpalveluksen aiheena oli autiomaa-helmi. Puhuimme siitä, mitä autiomaa tuo mieleen ja miten sieltä selviytyisi pois. Myös saarna oli mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä. Näistä aiheista keskustelimme myös tuttuun tapaan kirkkokahvipöydässä.

Päivän kisana oli huutojuoksu, johon riparilaiset olivat satasella mukana. Kisan jälkeen oli hieman vapaa-aikaa ennen oppista. 
Oppiksessa puhuttiin Pyhästä Hengestä, sekä jokainen teki itse omanlaisensa hengen hedelmän. Raamiksessa opettelimme erilaisia kristillisiä symboleita, sekä kävimme hyviä keskusteluja aiheesta.

Päivän kohokohtana oli tänään The Peli. Pelissä oli tarkoituksena suorittaa erilaisia tehtäviä heittäen numeroita nopalla aina sataankahteenkymmeneen asti. Pelin loppupuolella taistelu voitosta oli tiukkaa, mutta voittajajoukkeita oli lopulta kaksi pelin päättyessä tasan.


Kovan kilpailun jälkeen kaikilla oli mahdollisuus käydä saunassa, sekä uimassa viileähkössä vedessä. Uiminen sai suurta suosiota hikisen kilpailun jälkeen. Aurinko onneksi lämmitti viileässä säässä.
Samaan aikaan oli mahdollisuus paistaa lettuja nuotiolla. Ilta meni oikein rattoisasti ja lettuja tuli syötyä ehkä liikaakin. Illan päätti iltahartaus, jossa tutustuimme lähimmäisen rakkaus helmeen. Leiri alkaa pikkuhiljaa kääntyä loppusuoralle ja väsymys alkaa kaikilla painamaan pikkuhiljaa sen merkiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti